Online Televisie » Sport » Studio Sport

Naam website: Studio Sport

Domeinnaam: www.studiosport.nl

Omschrijving: 40 uitzendingen per week, 20 uur televisie met louter sport, Studio Sport. Om al die zendtijd te vullen met wezenlijke items zijn liefst 180 medewerkers in touw, verdeeld over redactie, productie en regie.

Elke dag wordt het actuele aanbod vervat in vijf sportjournaals. Daarnaast zijn er speciale voetbaluitzendingen, op maandag-, vrijdag- en zondagavonden. Achtergronden in de sport worden belicht in de late avonduitzendingen op dinsdag, woensdag en donderdag. De middaguitzendingen in het weekend zijn toegespitst op de belangrijke momenten van het weekend. De avonduitzendingen op zaterdag en zondag bestaan voor een groot deel uit samenvattingen van de wedstrijden uit het Engelse Premiership en de Italiaanse Serie A aangevuld met verslagen van de belangrijkste sportevenementen van die dag.

In de dagelijkse nieuwsvoorziening worden de plannen van de redactie in onderwerpen verpakt door een tiental verslaggevers. In samenwerking met de redactie en producers worden ze naar allerlei plaatsen overal ter wereld gestuurd om een onderwerp voor de uitzending te maken. Zoals bijvoorbeeld Jeroen Koster naar de EK schaatsen in Heerenveen.

Tags: studio sport, nos sport, sportnieuws

Websites met soortgelijke inhoudWinkelCatalogus
Uitgebreid overzicht van veilige internetwinkels.
www.winkelcatalogus.nl

Gezond en Fit
Weblog over gezondheid, voeding en beweging.
www.gezond-en-fit.be

Categorieën